O nas

Smo ekipa, za katero je šport način življenja, družba, katera želi, da se v njej vsi dobro počutimo, posamezniki, ki  si prizadevamo za lepo in prijetno prihodnost. Da, to smo mi – Rokometni klub Grosuplje, klub s tradicijo.

Nahajamo se v športni dvorani Brinje Grosuplje, v kateri imamo dobre pogoje za uspešno športno udejstvovanje. Tu se lahko najde prav vsak občan naše občine. Lahko kot igralec, somišljenik, podpornik ali pa kot navijač posameznih ekip RK Grosuplje. Pri nas lahko trenirajo in igrajo vse generacije športnih navdušencev. V okviru obšolskih dejavnostih po posameznih šolah poteka mini rokomet pod vodstvom naših trenerjev, v dvorani Brinje pa trenirajo vse ostale selekcije od mlajših dečkov do članov. Enkrat na teden pa se članom pridružijo tudi veterani. In najpomembnejše, v tekmovalne ekipe so vključeni prav vsi igralci in tudi igrajo.

Skrbimo, da ustvarimo okolje, v katerem lahko dobi svoje mesto vsak posameznik. Zavedamo se, da je šport dejavnik, ki odvrača posameznike posedanja po ulicah in pred računalniki, s tem pa je omogočena kvalitetna osebna rast človeka tako na telesnem, kot tudi duševnem področju.

Ustvariti družbo, ki bo delovala in živela v miru in sožitju. Naj bo del našega življenja tudi rokomet. Tako bomo zagotovo lahko dejali: Zdrav duh v zdravem telesu.

Koledar RK Grosuplje za leto 2018  pdf icon

Koledar RK Grosuplje za leto 2017  pdf icon

Koledar RK Grosuplje za leto 2016  pdf icon