Člani

Glede na lanskoletno zasedbo manjkajo štirje igralci. Zaradi daljše prekinitve sezone, katere vzrok je bila razglasitev pandemije, se je igralsko »upokojil« naš kapetan Jure Ferkulj.

Čeprav smo želeli, da bi Jure še enkrat premislil o končanju njegove igralske kariere, se je zaradi prezasedenosti odločil za sklenitev igralske poti. Prav tako je prekinil svojo kariero naš dolgoletni vratar Jakob Stare in se posvetil trenerskemu delu. V našem klubu bo odslej skrbel za razvoj naših vratarjev.

Po koncu lanske sezone smo se v klubu zahvalili za sodelovanje še dvema posojenima igralcema in sicer Janu Horženu in Žaku Gigaletu, katerima želimo vse dobro v nadaljevanju njunih karier.

Jedro naše članske ekipe sestavljajo domači igralci okoli kapetana Luke Zafrana, ki je kot najizkušenejši v ekipi postal »podaljšana roka« trenerja na igrišču. To so Matej Slemenjak, Edis Harbaš, Anže Kitak, Luka Rede in Žan Luka Pišek. Zraven pa so še mladinci Janoš Butara, Nejc Kitak in Nej Pavli.

Že iz prejšnje sezone so ekipi posojeni naslednji igralci Rok Lukan, Kristjan Pršina, Urban Verbič, Luka Magdalenič, Žan Zakošek in Andrej Miljuš.

V želji po napredku v igri in uvrstitvi so se letos ekipi pridružili povratnika Jaka Plut (MRK Krka) in Nejc Vencelj (RK Krško) ter Jan Sivka (RK Maribor), Nejc Demšar (RD Butan plin Izola), Patrik Šuntner (RK Slovenj Gradec 2011), Jaka Jakše (MRK Krka) in Timotej Majzelj (RK Trimo Trebnje).

»Cilj letošnje sezone je individualen napredek posameznikov in ekipni napredek ekipe. Želim si, da bi igralci znanje in delo s treningov prenesli na igrišče, na tekme, da bi pokazali, kaj zmorejo in znajo. Da bi se na igrišču pokazali kot ekipa. Želim si za igralce sproščenih in gledalce atraktivnih tekem. Glede na kvaliteto igralcev in pristop do dela na treningih, načrtujem uvrstitev v zgornji del lestvice.« pravi trener naše članske ekipe Andraž Podvršič. Njegova »desna roka« oziroma pomočnik je letos Jakob Stare.